Body-Jam!
Idag blir det träning igen! Jag vet, jag är så stolt över mig själv.. Bussen går om en timme och 25 minuter. Jag har gott om tid på mig. Igår fick jag ett solkort av morsan, 10 gånger kvar, supernice. Dom är värda 349 spänn! Jag ska vara brun på nyår. Jao!

Men idag blir det Body-Jaming! Eller hur det stavas. Mer dans-aerobic! och sen ska det solas efter. Kan nog bli kul, dans är sjukt roligt! Det blir fan bandana idag också, sjukt vad jag svettades igår. Kanske bara dags att vänja sig typ, men iaf! Jag är grymt sugen på att spinna också, men jag får ju inte med mig Marie på det så jag är lite arg. Får tvinga någon annan att också träna där, så jag kan cykla ihop med någon.. Eller så går jag helt enkelt själv. Hur kul det nu är..

Lite arg dessutom, på annat. På min familj.. Fast det orkar jag inte ta nu.. Eller jo kanske.. Lär ju förklara detta lite bättre nån dag. Men som ni vet är min bror och hans flickvän här. Jag är sur redan innan för att han inte kan komma hit en helg utan henne, men nu är det som det är. Hon är väl snäll, men jag vet inte, allt blir så konstigt när hon är med.. Iaf så idag, så kom min plastfarsa och ropar på henne, vi kallar henne Hannah.

"Hannah? Det ligger en tröja här nere som jag tänkte att du kanske ville ha.. Det är lite reklam på den och så, men den är för liten för oss så jag tänkte om du ville ha den?"

Då snackar han för det första om min morsas ABSOLUT goaste tröja som jag snor så ofta jag kan, från MORSANS jobb så det är inte hans tröja som han ger bort, och varför i helvete ska HON ha den?! Ärligt talat?

Frågar man inte dottern i familjen först, INNAN man frågar sonens flickvän?! Gaaah, blir så arg.

Nej nu ska jag packa, och klä på mig. Pusspuss.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback