Chez Amis på en onsdag.
Yes yes, igår fyllde Lynn 18! Grattis grattis!

Så, vi bestämde oss för att gå ut. Tanken var väl att vi skulle dragit till Deep också men vi stannade på Chez tills dom stängde typ. Jag åkte hemifrån vid sju och var hos Lynn klockan åtta. Sminkade oss lite, bytte kläder osv. Sen tog vi vagnen till stan, hämtade pengar och åkte vidare till Vasaplatsen.

Åt en äcklig macka på 7ELEVEN och sen gick vi in på Chez. Inte så mycket folk där, kanske inte så konstigt, en onsdag är en onsdag. Iaf så satte vi oss på högersidan ett tag, drack en del. Linn var ju generös, minst sagt, det blev en del cider.

Almara drog in nån sjuk jävla drink med 7 spritsorter och shit åt Linn, och det gick ju som det gick! Haha, underbart. Så Lynn var wasted, jag var lullig och Almara också typ. Sen kom Jesper och Victor. Victor hade festat i 12 timmar konstant och var verkligen inte nykter. Sen drog dom till Deep och Almara drog hemmåt. Så satt vi där en timma själva, jag och Linn och snackade skit.

Sen ringde Axel (Som Marie märkligt nog döpt honom till) och sa att han var på väg, och att vi skulle ta oss mot Heden. Sagt och gjort, vi "ragglade" (ja, jag överdriver lite) ner till Heden och satte oss i en busskur. Så ringde Jesper och jag kände att det var min plikt att berätta för honom att Linn verkligen inte var intresserad, och han tog det ganska bra faktiskt. Så bra att han direkt bytte taktik och började ragga på mig istället.

Some boys are weird. Throw rocks at them.

Iaf, så kom Axel och hämtade oss, körde oss hem till Linn för att hämta min väska. Så tog dom en cigg utanför henne och sen gick vi in och hämtade min väska. Sa hejdå och jag gick ner igen.

Sen åkte vi till Axel, uunderbart söt lägenhet, älskar den. Precis så jag också hade gjort med den, tapetmässigt och så.. Myspys.. Jag satte mig i fönstret lite, fick en puss, och sen la vi oss i soffan och kollade på Gladiator.

Klockan fem över sex fick jag sms från Marie:

"Jag har en känsla av att du är vaken?"

Och det var jag ju, såklart.. Vi somnade halv sju kanske, efter att pratat massor.. Och så vaknade vi vid ett, låg och kramades och mös ett tag innan vi bestämde oss för att ta oss hemifrån.. Fick skjuts till Malin och lämnade mitt leg där, sen tog jag bussen hem..

Jag har precis sovit en jävla massa, stendöd verkligen.. Usch.. Men det var det värt. Jag är inte bakis, mest uttorkad och så har jag fått en finne i pannan.

Finfint.

Imorgon kommer min käre storebror och hans flickvän Sara hit, ska bli kul att träffa honom, men jag kan inte annat än tycka att han kan vara utan henne när han kommer hit så sällan.. Blir så konstig stämning när hon är med, men men, kanske jag som fått fel uppfattning, hon är säkert trevlig..

SUCK. Nu ska jag sova..

Jo just det, träffa Emil imorgon också. Snacka tjejproblem och sånt.. Mysigt.

Pusspuss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback