Martinas måndags Mys
Jag var i skolan idag, första måndagen jag varit i skolan på månader. Ganska stolt. Det blev min XXL tröja från Lager och leggins idag, mysigt värre.

Sen mötte jag LouLou och så fikade vi lite, snackade skandaler.. "I love Saint Tropez!" HAHA, älska.. Efter det tog jag bussen hem, pluggade lite och satte igång att städa badrummet. När det var färdigstädat såg de så fint ut att jag bestämde mig för att ta ett bad.  Tände massor av ljus och hängde upp mina nya kläder på handdukstorken för att värma dom. La en bok för att kunna läsa lite, planerade allt, tog med mig telefonen så jag skulle slippa springa upp och svara och allt..

Duktigt av mig!

Problemet var att jag inte insåg hur fruktansvärt trött jag var. Så jag somnade, i badkaret, fick vatten i munnen och vaknade av mina egna snarkningar ^^ hahaha. Suck på mig.

Så jag gick upp, tog på mig mina supervarma och mysiga kläder som hängt på värmen.. UNDERBAR IDÉ!

Kröp ner i sängen, kollade på tv. Snackade med Anna en del, trevligt med nya vänner måste jag säga. Hallonet's vänner är mina vänner? Haha, mm, trevligt.

Nu ska jag sova tidigt tänkte jag, lång dag imorgon.. Funderar på att ev köpa skor! Behöver snygga skor också, mina stövlar är bara stora och luffsiga, lite uggkänsla över dom.. Så.. Vad kan man tänkas leta efter? Jag är lite sugen på ett par cowboyboots.. Fått lite sådana vibbar efter att kollat på Heroes, där Nicky/Jessica Sanders använder dom flitigt. Sjukt snyggt till jeans..

image70image71
Kan se om jag hittar några imorgon.. Jao!

Natti!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback