Seg dag.
Idag försov jag mig, som vanligt, så jag gick inte till skolan. Pinsamt fan, måste skärpa mig.

Sen satte jag igång och lockade håret, fem timmar tog det för hela mitt hår.. Men lockigt blev det.. I en timme. Sen vart det rakt igen.. Sitter med det i en knut nu för att liksom hålla kvar lockarna i lockar, så det är lockigt imorgon.

Sen åkte jag till Adam, Michelle och Emil och kollade hockey och lyssnade på musik. Mysigt, men jag var tvungen att gå, med tanke på att jag ska upp tidigt.. Det gick inte så bra med det där sovandet dock.. Jag sitter fortfarande här.. Har photoshopat en del, ska visa hur det blev alldeles strax. Nya bilder på idioten idag också, känns ju bra att han fortfarande är stekhet.. haha.. Men inte på samma sätt längre..

Annars? Funderar seriöst över att sitta uppe hela natten för att inte försova mig imorgon, jättebra idé.. Hm.. Känns ju kul att istället för att gå och lägga sig i tid, överväger jag att inte sova alls. För jag vet att jag inte kommer komma upp. Jobbigt. En dag kvar sen får jag sova as much as I want! YEY!

Axel kom hem från storstaden idag, känner att jag börjar ta avstånd från honom nu.. Kanske är lika bra..

Ska nog åka hem till Mankan imorgon, kramas lite och vila ut efter skolan och allt. Bara sömn, nothing else, så du vet det Mankis.. I need my sleep and a warm hug.

Nu, psbilder. Allt copyright tillhör mig.


image78
image79image80

Kommentarer
Postat av: Teddy

Julklappsproblem? Vi har lösningen! Kolla in vår blogg :)

2007-12-19 @ 13:02:37
URL: http://teddyprotection.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback