Träning!
Ja, jag skulle ju in och hämta mina jävla böcker på biblioteket.. Om jag nu inte berättat det.. Iaf så kommer jag dit, har inget lånekort och behöver legetimation. Det har jag inte med mig. Yes. Så jag springer ner på stan och möter Malin för att låna hennes kort. Tillbaka upp till biblioteksjäveln. Kortet är spärrat! Varför? Jo för malin har fyllt 18 och då får man inte ha ungdomskort längre. Jag blir så jävla trött.

Jag skulle egentligen dragit förbi biblioteket idag, men det blev inte så.

Istället åkte jag och tränade! YEY! Det blev BodyCombat idag, helt weird. En CS-nörd står längst fram och låter konstigt, han berättar inga tekniker utan bara förväntar sig att man ska kunna.. Näh, jag vet inte.. Det var väl roligt, iaf om man satsade.. Jag drog i med mina gamla Box-moves och mixxa ihop de med dansen och sen var det inte så svårt.. Kändes ju konstigt..

Sen solade vi, och duschade. Skön början på dagen.

Efter det drog vi runt i stan i typ två sekunder, sen gav vi upp för all julstress. Drog till en grekresturang i hörnet av kungsportsplatsen, och åt tills vi blev så övermätta att vi i princip rullade därifrån. 230 spänn blev det per person. Ja ja, man får njuta lite då och då .. haha..

Planerna för ikväll då? EV utgång med Louise. Får la se, vet inte, var ju inte direkt bra sist. Orkar inte vara barnvakt idag, ikväll vill jag ha roligt om jag ska ut och bränna pengar. Men men, annars stannar jag kanske här, chillar, pluggar lite, nu när jag äntligen fått ner en av filmerna till min uppsats.

Kanske. Vi får se.

Jag är äckligt avundsjuk på Anna som sitter på Paris flygplats då hon mellanlandar till THAILAND. Äckel : (

Imorgon blir det träning igen, denna gången Dance-pass! Weii! Sjukt roligt. Bara rädd för att de kommer bli så som jag tror nu. Att Marie som också har kort där, bangar, och så står man där med ett kort som man inte använder, för man inte vill gå själv.. Jaaao. Vi får väl se.

Supersugen på att spinna också! HAHAH jag kanske blir ett träningsfreak? Tveksamt.. Men just nu har jag en sån här pratbubbla som studsar brevid mig jämt: "HEJ, jag är din ångest!"

Kanske dags för att få lite shape på mig själv, komma ur den här jobbiga depperioden.. Träning=Hälsa, right? 

image74

LADDAD. jao.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback