En mysig kväll med pirater och stockholmare
Jag och lillebror tittade på Pirates of the Caribean 3 idag. Den är så sjukt jävla rörig den filmen va, helt sjukt.. Att man orkar skriva ett sånt manus?Well well, tillslut somnade vi nästan båda två men när filmen slutade så rycker man ju till och blir lika pigg igen.. Sjukt!

Så jag la mig vid datorn, det är the Legue på 6an nu! Den är fräck den filmen, har den på DVD.

 Anyway mer idag? Hmm... Snart skrivit klart projektarbetet, bara lite lite kvar nu! Typ de jobbigaste, slutsatser! Suck... Redovisning på måndag morgon jao..

Modig som jag är (hahah) så blev de ett trevligt litet telefonsamtal idag med. Hoppas du somnade gott sen ;)

Marie ringde också, bussarna är störda så hon tar taxi hem från jobbet nu. Fan inte okej att inte få reseersättning när man jobbar i stan och jobbar så länge att bussarna inte går längre.. Hon jobbar typ fem timmar som läggs direkt på taxiresan sen. Det är inte okej altså!

Nu ska jag läsa mer på min bok; "Igår, Idag, Imorgon" som hittils verkar jävligt lovande.. Ni vet den känslan när killen man vill ha ägnar all uppmärksamhet åt kompisen? Haha, det händer i den här boken, och författaren beskriver det så bra att man mår lika dåligt själv. Gamla minnen som kommer upp till ytan kanske?

Godnatt <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback