Hemkommen!
Yes, nu är jag hemma. Ska mellanlanda här lite, byta kläder, packa ner nya inför imorgon, tandborste och p-piller och sen ska jag till Almara! Det blir en dundergirlsnight, ska bli av med utväxten i håret och lite sånt.. Drinkar ska blandas, vänner som är bartenders är de bästa haha.. Så ska jag sova där också, så vi ses i skolan imorgon!

Idag har ju brutit 7 naglar. INTE KUL. Och spenderat nästan hela dagen inomhus, inte heller roligt. Glass har jag ätit iaf, ett bra tecken!

Måste käka litet innan jag sticker också, vad vad vad.. Hmm.. Blir nog en timme senare hos henne än vad jag planerat. Skulle egentligen vara där 20.oo men det blir nog mer troligt vid 21.oo! Haha.. Jag och klockslag..

Föressten, jag som har mitt hår färgat riktigt mörkt nu, jag är lite sugen på att ljusa upp de, inte blondt men ljusare slingor eller något? Hurfan gör man..? Måste man avfärga och så eller finns de nåt märke som lägger sig över den tidigare färgen liksom? HJÄLP!

image262

ANYWAY, ska inte tråka ut er mera!

<3

Kommentarer
Postat av: Ronja

men jag tycker isf att det är bra att de har sånna bilder, jag tror att det funkar bättre än cigarettpaketen som vi har som det står "rökning dödar" på.

om du ska ljusa upp håret så måste du bleka det, det går inte att lägga på en ljusare färg, du kan testa avfärgning men det funkar ungefär lika som en blekning. Så blek slingor i hätta men räkna med att du får göra det några gånger innan resultatet blir riktigt bra.

2008-04-23 @ 19:05:41
URL: http://ronjabergqvist.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback