Hur man kan glömma..?
Hoppade precis in i duschen, och bestämde mig där för att raka benen. Ute, torkat mig å allt och sitter vid datorn, låter handen glida längs vaden, PRECIS LIKA HÅRIGT SOM FÖRUT.. Wtf tänkte jag..

Kände på det andra benet, men det var jättelent, inte ett hårstrå.. Hmm.. Jag måste seriöst ha GLÖMT ett ben? Hur kan man göra det?

Börjar bli för bekväm.. Hah, jag nopprar inte ögonbrynen längre, det gör ont och tar tid. Raka är bättre! Man får vara lite fingerfärdig men fan va bra de blir, och går på max 20 sekunder och inga tårkanaler som skadas..

Ja vet . Jag är patetisk.

Nu ska jag packa , kolla att jag har pengar på kontot och springa över till grannen som ska köra mig till stan.. Grannar <3!

Uppdaterar kanske hos Almara, om inte annat tas det nog en jävla massa bilder ikväll, ev även videos då filmkameran är med. Yeah!


Kommentarer
Postat av: Ronja

i vissa förpackningar får man med den men det står nog på paketet. Du bör ju helst inte göra det samma kväll eftersom blekning sliter så mycket på håret och det kan gå av så de e ju lite synd. Jag har testat två dagar i rad och håret blev som tuggummi när det var blött, men testa göra slingor en gång det är ju inte säkert att det blir typ orange, det blir det ju inte på alla. Lycka till!

2008-04-23 @ 22:56:41
URL: http://ronjabergqvist.blogg.se
Postat av: Ronja

kör en gång till om du vill ljusa upp det ännu mer. Ja, det blir nog dom och är dom inte bra så får jag väl byta dem.
pusskram

2008-04-24 @ 13:32:31
URL: http://ronjabergqvist.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback