Mösspåtagning
Haha, jag sitter och läser på min skolas hemsida.. Och läser detta ;

"Kl 13.00 onsdagen den 30 april träffas vi på International IT College of Sweden för att fira alla studenter i årskurs 3. Under dagen delas studentmössorna ut till er som beställt, alla kommer fotograferas (så kom finklädda) och vi övar inför utspring som är måndagen den 9 juni. För att utspringet ska bli lyckat är det viktigt att alla hjälps åt att göra det bästa av den dagen. Alla ska vara på sitt bästa humör och använda gott omdöme både under tiden ni vistas i skolan och innan ni kommer hit, dvs alkoholhaltiga drycker intages med måtta (ifall överhuvudtaget) och medtages INTE till skolan."

Jag hade aldrig planerat att dricka inför mösspåtagningen, men nu kommer vi ju lätt göra det..hahaha..Åker dock till SPANIEN dagen efter så jag kommer nog ta det lugnt. Även om jag faktiskt är ensam hemma på valborg, tro det eller ej... HMM!? Hade de varit värt att packa väskan, förfesta här hos mig, ta morgonbussen hem, hämta väskan och åka till flygplatsen? och sen däcka på planet?

Vet att det är fler av oss som kommer göra samma sak.. Hmmmm.. Eller ännu bättre, ta med väskan till stan, och åka direkt till flygplatsen? HAHAH.. Rolig tanke..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback