Religion, Berg och Projekt
Nu har jag precis käkat klart, har skrivit rapporten till projektarbetet och en av tre uppgifter i religionen. Bara lite småsaker kvar, kanske till och med kan vara färdig med allt förutom mina musikvideos som jag ska försöka filma i Spanien.

Shit, det är så nära nu. 43 dagar till studenten. När jag kommer hem från Spanien har jag 32 kvar. Det är en månad, lite drygt. På den tiden ska jag hinna producera tre filmer, två musikvideor och en reklamfilm. Vi får väl se hur detta kommer gå, lite panik har jag men nu känner jag ändå att jag är på väg nånstans.

Inte riktigt koll på vilken låt jag ska använda heller.. Eller vilka låtar. Jag vet hur jag ska göra Apple reklamen, den är redan färdiguttänkt. Sen har jag väl lite alternativ.. Grejjen är att någon jävel ska ställa upp och sjunga i den ena, hur fan lyckas jag med det? Haha, det är INTE många som är sugna på det ska jag säga..

Låtalternativ;

Michelle Williams - We break the dawn
NeYo - Closer
Marching - Paula DeAnda
I dont wanna fight - Qwote
Puakenikeni - Nicole & Brick n Laze
Love Song - Sara Barellies
One Step at the Time - Jordin Sparks
Say - One RepublicIdag började jag och lillebror kolla på Brokeback Mountain, men vi skulle äta efter halva så jag vet inte hur den kan slutat. Anyway..

Funderar på hur jag ska göra på onsdag, ska jag gå ut? Packa väskan och ha den färdig, ta morgonbussen hem vid 6, vara hemma tjugo i sju, duscha och sminka mig och sen hoppa in i bilen och åka till flygplatsen?

Haha, fatta va skönt man somnar på planet sen då.. Vad säger ni? Säg hur jag ska göra..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback