Utgång 20/4 2008 - Trädgårn
Well, jag började käka middag med mamma och hennes tjejkompisar, vilket är samma gäng jag typ växt upp med så det var trevligt. Sen drog jag mig mot busshållplatsen. När jag är där kommer två killar och börjar snacka med mig, det visar sig att vi bor grannar osv. Mycket roligt ^^

Sen mobbade jag dom för att dom skulle till Chez ikväll, jag som nu för tiden har något starkt emot chez.. Så sa jag hejdå till dom och gick för att möta Izabelle-fyllehickan-Johansson. De kom från Trädgårn och hade blivit nekade, som vi blev förra veckan, inte så oväntat.

Så vi gick upp för avenyn, avfärdade förslag om BLVD och Bryggeriet, och självklart kom Chez på tal. Izabelle bestämde sig för att åka hem då hon jobbade dagen efter, Ebbe var lika osugen på Chez som BLVD så han åkte också hem. Jag åkte med dom till Hagakyrkan och där hoppade jag på 6an som Marie var på.

Så satte vi oss på bussen och åkte hem. Var hemma vid ett tiden.

Satte mig och snackade med mamma, Bittan och Millis som var kvar och sen kom Millis son och tjötade lite innan dom åkte hem.

Han berättade om värsta roliga grejjen som jag och Marie ska hänga med på nästa gång. Går in på detaljer i nåt annat inlägg, men grundidén är en rullande förfest, med destination ParkLane, från Heden.. Via varberg..

Well, det låter konstigt men fan va kul man skulle kunna ha..

Haha, iaf vid 2tiden så ser jag grannen komma hem, med en brud..! Detta ska luskas i! Hahah..

Iaf så åkte dom, och kvar var bara Bittan och morsan. Jag gick och la mig, tänkte msn;a lite, men då hade internet lagt av.. Självklart! Kul!


Så jag somnade.. 8-)

Kass kväll, men ändå trevlig:)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback