Citat!
"Lillen somnade iaf, tog lite tabletter och somnade sedan gott i soffan. Och nej, inte missuppfatta nu, han tog allergitabletter, pojkstackarn är inte mer än 11 år och 360 dagar gammal.. "


"Pappa ringde förut, "Hej du, är din bror där?", ('Jaaa hej pappa, jo tack jag mår bra, snällt att du frågar. Jasså? så min syster saknar mig? Vad menar du med båda? Jag räknar inte den nya som min...Hur mår dom? Vadå vilka? Sluta spela dum. Hon. Och hennes nya prinsessa? Ja precis. Min yngsta syster om du så vill kalla det. Jaha, hälsa dom från mig då.' Så, då har man gjort den familjära plikten för en vecka framåt iaf, skönt..) "Kan jag få prata med honom?" (Jo.. Visst, självklart.. låt inte mig störa) "


"Han har inte ringt idag heller. Han är inte så mycket för det där med att prata i telefon.. Men ändå har vi pratat fler dygn i sträck.. Det finns inget bättre än att prata med varann tills man känner ögonen bli tyngre, sen höra hur hans andetag blir lugnare.. och på morgonen höra hur han letar efter telefonen för att kolla om jag är kvar..

Han tycker om mig.. Vågar inte säga det högt, rädd för att magin i orden kanske bryts, eller att mitt inre jag skrattar åt mig. "Han tycker inte om dig, han blåser dig... Han har flickvän gumman, han ringer inte för att han har sex med någon annan just nu".. Han har inte flickvän, för i så fall skulle han aldrig vara som han är mot mig.. aldrig. nej inte en chans. han är min. han sa ju det. Jag är din älskling, bara din.. "

Herregud, skrev jag såhär? sjuukt va öppen jag var?.. Hmm.. har man stängt sig sen dess? eller existerar inte sånt här längre? Haha, blåste mig själv antagligen, har en svag känsla av hur detta slutade haha..


Vår regn! Det finns inget bättre
än fler veckor sol, och sen lite
moln och en dundrande åska
som bara väntar på att
brista ut... Och sen när
de första dropparna faller...
Det finns inget bättre.. Jag
kan stå utomhus och bara
blunda, känna varje droppe
som träffar mig i ansiktet..
Doften är ju helt underbar..
Det finns några sällsynta
tillfällen om året då jag
uppskattar regn så mycket
som jag gör nu..


Underbart...

M <3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback