Creativity


Jag vill ha en bra, riktigt riktigt bra kamera. Vill börja fota seriöst igen, få lite kvalitet på skiten. Men problemet är ju att min dator hade gått i bitar av ansträngningen. Måste satsa på en ny dator först, eller lösa det på något sätt. Tror ni Siba kan fixa nån go deal med en EOS 400D på köpet? Jaa? *Hoppas*

Photoshop, Dator, Kamera, Bilder, Skapa, Åh vad jag saknar det!

Har ju plats iaf.. Hårddiskjävel.

Men åh vad jag saknar Photoshop. Vill sätta igång igen, en viss persons ord klingade hårdare än jag trodde.. Handlade väl lite om att jag kan bättre, att jag når högre om jag bara vill. Fotokurs? Flash? Satsa ett steg framåt?

På tal om kreativitiet, och om lärare och elever, så måste jag få fråga för 10e gången,
varfan är Anders?
Fattar inte om jag har gjort något eller så, för jag föredrar att veta om sådant. Och om det verkligen har hänt något så snälla låt mig få veta det också. Från att snackat varje dag i över ett år, tills nu inte hörts av på ett par dagar utan någon form av varning.. Gillar inte riktigt detta, börjar bli orolig. Hör av dig? Ring? Smsa? Msn? Något? Snälla..

Ska somna till Crossroads nu, tar gärna emot tips på utomlandsmusik, ni vet, låtarna man aldrig glömmer från resorna? Har ju Dancing in the Dark - Dj Cammy som en sån från Thailand.. Mår lika dåligt varje gång haha.. Men iaf, TIPSA MIG!


I'm in deep depth, without you I wouldn't survive..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback