God jul!
14 dec 2006
"

Vi sa till marcus att vi skulle göra något roligt, eftersom det både är sista lektionen innan jul och sista lektionen för marcus och mig. Så, marcus funderar. Och kommer på:


"Ja, vi väljer en låt på internet, en jullåt och så spelar vi in den med text! Okej?"


Så nu har vi ett gäng av tjejer som sitter längst fram i klassrummet, tre av dem är tondöva, sjunger falskt och herregud säger jag bara. Min öron".
"Då fick jag en stark känsla av att något inte stämde.. Så jag tog upp våra biljetter och kollade en extra gång.. Kollade tiden framför allt.

Disney On Ice
Vuxen - Lördagen den 13 Januari - Sektion G höger - 11.00.

Så det var då jag ringde X igen, "kolla på dina biljetter.. Vad står det för tid på dom?" "NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ Helvete! Gå in på biljettkontoret där, jag kommer om tre minuter!"

Så jag satt där med min femåriga syster och väntade på X när hennes pappa och syster som har kört 20 mil från helsingborg bara för att E skulle få följa med på detta kom in.. Så kommer X iaf, och vi snackar med Biljettanten i luckan.

"Vi kan tyvärr inte göra något, ni kan inte få tillbaka pengarna eller se någon annan föreställning med de biljetterna... så... jag är ledsen.."

"Men det är typ 20 minuter kvar iaf, kan vi åtminstonde gå in nu och se slutet?"

"Ja det kan ni ju göra.. Men.. A..""
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback