Godmorgon!
Det blev sent igår.. Isch.

Segast i morse också, Marie kom hem vid nio och vi somnade om rätt snabbt. Gick upp fem i tolv för att ta vagnen tio över. yeah, snabbstart.se!

Åkte in till stan, gick in på pressbyrån. Skulle köpa frukost, choklad och cola, men kortfanskapet kände för att strejka så det blev bara en cola. Ynkligt. Ska skälla på mitt konto strax.

Sen satt jag och irriterade mig på en kärring som envisades med att sätta upp 13 affischer i A4 format, och satte MINST 40 häftstift i varje. På alla sidor av affischgrejjen. yeah!

Haha, skitsöt var hon, liten kärring med massa små affischer i en sån barncykelstol. Hon cyklade iväg, och två minuter senare så börjar det smälla igen. HAHA, en dude, som sätter upp 4 A3 affischer på alla fyra sidorna och täcker hennes omsorgsfullt uppsatta affischer. . HAH, stackars sate! Gud vad jag led med den lilla tanten..

Sen var det ett par brudar på bussen som käkade chips så det stank i hela bussen. Kväljningar!

Och nu är jag på jobbet, uppenbarligen skulle jag inte jobba 13 - 21 förrens imorgon.. Och jag vet inte riktigt när jag skulle börjat idag.. Ooops. men jag behövdes tydligen nu också så det är lugnt. Anyway!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback