Hemma och trött..
Gud så seg jag blev nu när jag kom hem. Hängt med Malin och Fredrik hela kvällen, sjukt gosigt! Freddies lägenhet är mysig, behöver bli lite med Freddie bara, tror det kommer automatiskt alldeles om ett par dagar..

Malin som snackar och kommer överens om alla fick fart på honom också, hejja hejja haha..

Jag och Malin tog en promenad från Freddie till Avenyn, trevligt, gick igenom lite saker vi borde veta om varann typ haha.. Härligt men folk man klickar med direkt!

Sen gick vi tydligen till Chez, haha nä jag ska inte säga så, men vi gick till Chez, jag vägrar ju det stället med alla motståndskrafter det går. Tror till och med att jag har mer kämparglöd i mig mot Chez än hela GreenPeace har.. Hah!

Sprang på Jonathan där också , trevligt att träffa dig vännen! Kastade mig på 11an, höll på att bli överkörd av nästa vagn, och sen kom jag hem. Klädde av mig och ligger nu i sängen och känner hur sömnen bara ramlar över mig. Åh älska känslan.

Sovmorgon imorgon också, ska bli nice. Börjar inte förrens 14! Skulle behövas städa lite här, potatisgratängen som står i köket har börjat mögla.. Haha, Marie, kom hem och sätt lite fart på mig!

Diska, tvätta, dammsuga, bädda in soffan, och rensa upp lite i garderoben. Yeah. Shoppade ett linne idag btw, StyleByStars, jaaa, jag lovade att jag inte skulle köpa något mer där, men vafan, rea som rea.

Denna är fin också 199 spänn men finns bara i stl 32 och 34. Lite svårt att klämma sig in i en 34a när man är minst 38 haha.. Men 199 kan ju vara värt ett försök.. ^^ Jag köpte förut idag ett svart långt linne, ganska tight, rätt fint :)

Ska se klart på Systrar i Jeans nu tänkte jag, somnade ju innan halva var över igår haha.. Den ska med på listan över bio-måsten i höst.

Madagaskar 2
Patrik 1,5
Systrar i Jeans - Andra sommaren


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback