Jobb igen!
Efter en dags ledighet är jag nu tillbaka på jobbet. Började 10 idag minsann och Marie väckte mig vid tio över 9. yes! Upp, på med kläder och till jobbet. Ih, segt att sätta sig här igen, jobbar ju verkligen jämt numera..

När jag slutar idag kommer mamma och hämtar mig så ska vi åka ut till landet och titta på husbygget! Tydligen kom väggarna dit i onsdags! Woowh!

Jag är helt salig sen igår, älskar de nätterna i stan när det är sommar.. Kommer ihåg en annan gång, vet exakt vilket datum det var och allt..

11 Augusti 2005. Jag, Carro, Stina och Sofie. Carro och Stina hade precis kommit hem från Malta, dagen innan Carros födelsedag, sjukt härlig kväll, det var riktigt varmt, underbara människor ute och livet var bara så jävla underbart, inte ett bekymmer i världen. Stoppljus gjorde som vi ville, vi fick gratiskäk, ni vet, allt bara flöt på, sjukt kul! Och vi bara gick runt och skrattade i timmar.. åÅåh..

Lite den känslan har jag idag.. Så jävla mysig kväll igår, sommarnattsluft, mycket folk, nya människor, sköna människor, värme och skratt, langos och eldshower. Ah nä himla trevligt asså.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback