Nu börjas det igen..
Jobbet. Back to work. Idag har jag vaknat för tidigt, duschat, sminkat mig, rotat fram lite kläder, funderat på om jag har några strumpor (svaret blev ett tvärt nej) och snackat med en trevlig kille på Ikano - banken.

Jag har dessutom funderat på om jag ska köpa min skinnjacka after all, den kostade fan 500 spänn och var riktigt fin. Men nu har jag 226 kronor på kontot så det skiiiiter vi i . Iaf fram tills på måndag.

Idag jobbar jag 13 - 21 igen, med Thomas och Therese hoppas jag på . Jocke med såklart. Det är sån trevlig stämning på jobbet när han är där. Speciellt om Martin är där samtidigt.. Haha.. Nä förlåt.

Anyway? Marie ligger här och är arg på mig, jag tycker det är synd. Men men, det brukar lösa sig.. Jag är väldigt höstig idag. Mörkbrunt sminkad, lila halsduk, svart långärmad tröja och en iof ljusgrå cardigan på. Satan också , borde nästan byta den till något mörkare. Problemet är att utomhus är det apkallt och jag har ingen jacka som är, ni vet, lite sådär mellan.

Jag har ju min höstjacka, den är tjock och fungerar hela vintern. Sen har jag en sån där kort jacka också, tunn, vindtät, men ändå, ger ju ingen värme what so ever. nä skräp, jag måste nog köpa skinnjacka ändå!

Och nåååde den som påpekar att alla har en skinnjacka. Jag vet det, men det hindrar inte mig från att frysa ihjäl ändå..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback