Takida, Backyard babies och Götaplatsen
Herregud. mysig kväll!


Jag och Marie drog in till stan vid 18.30 tiden. Vi mötte upp Chicken och hans kompisar bakom glassbilen vid Götaplatsen och hängde där lite. Marie satte sig och jag hittade Jens och co. Marie ville tydligen inte stå närmare men jag drog fram och kollade på Takida med Jens och Robin ( ? ) .

Härligt bra konsert! Verkligen riktigt bra, vi diggade och hade de mysigt. Sen när Takida var slut så hade Marie gått hem, vilket jag fick veta innan hon drog så det var lugna fiskar där. Anyway så gick jag och sa hejdå till Chicken och Petter som åker till Usa inom ett par dagar. Chicken drar på löööööördag, känns helsjukt.. Men men, ett år går fort..


Sen gick vi och letade upp Oscar, Emma, Anna och lite fler kompisar till Jens. Trevliga tjejer som fan det där! Oscar gillar vi också.  Goa gubbar.

Hängde där ett tag, drack lite vin, snacka skit, väntade på filmen och Dave Chapelle och kollade på Backyard Babies! Helskön kväll!

Sooo, sen då? Sen drog jag och Jens ner mot kungsportsplatsen, dansade lite till en låt på vägen, vidare ner mot Kungsportsplatsen och där missade Jensypensy sin buss med en hårsmån. Så vi drog in mot kungstorget istället, köpte var sin langos och satte oss och kollade på en assjuk föreställning. Kan ha varit roligast på hela kvällen typ..

Sen gick vi ner till kungsport och där tog vi Jens buss. Jag hoppade av på drottningtorget och sen tog jag vagnen hem. Crasha in i vardagsrummet till Leon och Marie och snackade av mig lite. Nu tänkte vi typ sova...

Eller något. Laddar upp lite filmer, skickar in dom så fort dom är klara!

<3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback