Malmö tur och retur!
Jaaa, så var man hemma då!

Vi åkte i fredags klockan tio på morgonen. Båda hade planerat att packa lätt, men när jag mötte Marie på bussen så hade varken hon eller jag en liten väska..

Satte oss på bussen mot Malmö, längst bak som vanligt och bredde ut oss. Jag sov hela vägen till Halmstad och därifrån halvslumrade vi fram och tillbaka resten av vägen. Framme i Malmö kom Anna och Nelly och hämtade oss på Centralen och så tog vi 5an till Västra Skrävlinge.

Så lämnade vi väskorna hos Jimmy och tog en promenad till Jägersro för att shoppa lite. Hittade en tröja för 75 spänn, perfekt! Lite smycken på H&m och massa godis på Coop. Sen gick vi tillbaka för att sätta igång med middagen. Sallad, potatis och ryggbiff fixades och efter lite problem med ugnen så fick vi äntligen mat. Jättegott, verkligen! Stoffe kom också, vilket var.. intressant.  Hans trimmer hade dött efter tre drag så han hade sån rockabilly frisyr! Skoj!

Så kom fler och fler människor och sen gick jag och Anna ut för att möta Emilia vid hållplatsen. Vi hängde hos Jimmy till tolv typ och sen tog vi bussen till stan. Marie och Nelly åkte till BuddahBar och vi gick av vid Konserthuset.
Sen kom Christian och hämtade oss och vi tog en tur förbi Zlatans hus, och sen hämtade vi Marie. Åkte till statoil, köpte kaffe och godis och sen fick vi skjuts hem. Vi la oss för att kolla på Lady & Luffsen men jag somnade så Marie bestämde sig för att stänga av och så gick vi och la oss.

På lördagen sov vi länge, och sen tog vi bilen till Kamaki, en grekisk resturang i hamnen i Malmö. Mysigt, vi åt sjukt mycket.. Grymt mycket vitlök i tzatsikin, och så fick jag skumma potatisar.. Men ändå, mätta som djur blev vi, och planerna var väl att vi skulle gått ut, men vi kom på idén att åka hem till Emilia för att spela spel . Tillslut blev det jag, Marie och Millan som tog bussen till Bunkeflo. Där spelade vi Urban Jungle, och jag insåg att jag är rätt allmänbildad!  Hahaha, iaf inom Tv, Film, Musik, Mode och Design..

Knäckte mina tjejer iaf!

Sen tog vi bussen hem, jag och Marie började bråka lite om rökning, vilket är en jävligt dum sak att börja med. Och Marie, du vet att jag håller på för att jag bryr mig om dig..

Sen somnade jag iaf som en stoooooooock, och dom andra gick la och la sig vid tre kanske..

Och i söndags / igår vaknade vi vid tolv, sen stack vi och köpte blommor till Jimmies mamma och så tog vi bussen till stan. Ställde oss i kö på Jensens och fick ett bord inom 20 minuter. Sen tog vi lunchmenyn och fick käka kyckling och tzatsiki och obegränsat med potatis för 70 spänn! och så tog vi glassbuffén på det, för 50.. Så vi, Nelly, Marie och jag, satt och åt i ca.. två timmar ? Sen gick vi till svävarterminalen och där mötte vi Anna och Jimmie som hade våra väskor.

Sa hejdå, och Nelly följde oss till bussen. Kastade in väskorna och så sa vi hejdå till Nelly. Sen gick vi längst bak i bussen och parkerade. Vi fick veta att det bara var ett stopp i lund innan vi skulle mot göteborg, så vi bredde ut oss mer än vanligt och satt typ och lipade i var sitt hörn av bussen. Jag lyssnade på thaimusik och tänkte på lite saker därifrån, och hon tänkte nog på ett speciellt djur. Hahaha..

Iaf i Lund blir bussen PROPPFULL, och mitt emellan oss sätter sig tre datanördar.. Suck, inget mer sovande på den resan då nä..

Tre timmar hem, och hemma fick vi skjuts av GG hem till Landvetter. Gick och la mig nästan direkt, och smart nog, hann jag inte ställa alarmet.. så jag försov mig idag! Hejja hejja!

Jag trodde jag glömt min kamera i malmö föressten, men igårnatt kom jag på att jag kan ha lagt den i Marie's väska! Och det hade jag.. PUUH!


 Nu ska jag plugga!

Kisskiss!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback