Snillet spekulerar
Lipat tre gånger idag bara, igår bröt jag ihop totalt.. Träffade ju mitt ex och en av mina bästa vänner i helgen, och det första Exet säger är: Fan vad du är deppig..

Go aura man har runt sig just nu va?  haha.. Vi har diskuterat nu, jag och Christian från Thailand.

Jag insåg så mycket där nere. Lärde känna mig själv på något sätt som jag aldrig förstått innan. Allt löste sig, vägarna öppnades och jag såg vart jag var på väg. Nya vägar visade vart jag skulle göra det närmaste och så.. Jag mådde så grymt bra, så bra på ett sätt som jag inte gjort på flera år.. Innan idioten, innan pappa, innan allt sånt.. Det är långt sen dess nu, men jag har aldrig riktigt mått 100% grymt. Och det ändrades brutalt där nere..

Men så kommer jag hem. Och jag känner hur jag har förändrats, jag är inte mig själv längre, men hemma, är det som ett martinaformat hål som jag hoppar in i igen, och där har ingen annan förändrats. Alla har travat på i sin vanliga takt hemma och inte förändrats ett dugg. Så står man där, och ser sig omkring, och undrar; Vad fan gör jag här?

Speciellt i det här skitvädret, min första tanke när jag gick av planet var; Varför vill man bo här?

Sverige tar så äckligt mycket energi från dig, det är helt sinnessjukt.. Att vi lever på antideppresiva här är väl inte så jävla konstigt, det förstår jag nu.. 

Och allt med Sigs. Frågan är om jag känner inför honom, på det sättet jag gör, bara, och då verkligen bara för att jag kopplar honom till värme, lycka, sol och goda minnen? okej , nej det gör jag inte, för Sigs är en helt underbar kille, men fortfarande.. Saknar jag honom, bara för att jag saknar Thailand? För att det är de två bästa veckorna i mitt liv, och han var en del av dom bara? Christian tror det, "

det är nog ganska lätt att göra det..eller ja typ ja precis som du menar att du kopplar honom å shit"Inte insett det själv förens nu, men skulle jag få frågan "Var ser du dig om tio år?" så säger jag nog att jag äger ett hus i Thailand, och antingen startat nån buissnes där eller något sånt...

Vi får väl se..

Complicated shit helt enkelt.


"Ive been dancing in the dark,
been searching for a start,
the fire's still buring.."Peace out.!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback