Thailand - Helgen - Lördag till Måndag
Shit, jag kommer inte ihåg vad jag gjort typ! Men jag ska försöka komma ihåg ..

Jo , i fredags kväll så gick jag och la mig innan Frida kommit hem . När hon kom var hon inte ensam, utan hade med sig Christian. Vi tre åkte ner till McDonalds och åt mat och sen låg vi och tjötade till klockan fyra på morgonen.

På lördagen sov vi tills klockan blev ganska mycket, sen tog vi oss till Karon och precis vid hotellet så smäller bakdäcket! PUNKA. Så vi rullar moppen till hotellet, sen gick vi ner och solade och badade. Sen gick Frida och jobbade och jag och Christian gick för att shoppa. Insåg plötsligt att mina pengar var slut. 8 kronor på kontot. Jättekul! Iaf så hade jag lite panik där, visste inte riktigt hur jag skulle lösa mina moneyproblems. Iaf så stack Christian för att fixa punkteringen, vilket tog 20 minuter och kostade 150 baht (25:-) ...

Sen gick jag med Christian till hans hotell, han duschade och sen hämtade vi Therese och Josefine, som är två tjejer som han är här med. Dom är la.. ah vad ska man säga, speciella...?

Iaf så gick vi fyra ut och åt, sen tog dom en tucktuck hem till oss och jag gick till hotellet för att åka med Frida på moppen..

Så kommer vi hem, och det visar sig att tjejerna stuckit till nåt annat ställe, och christian sitter där själv..

Vi fixar i ordning oss, byter kläder, dricker lite, sen tar vi och börjar gå ner mot Patong. Får skjuts av en jeep och sitter bland harpuner, på ett flak typ haha..

OCH NU HINNER JAG INTE SKRIVA MER. utgång! Tar mer imorgon! Puss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback