Detta djävla skitsnack
Jag blir så trött. Nu kör vi hela historian.

Över ett och ett halvt år sen, jag och Marie jobbar för ett företag som delar ut gratistidningar. Efter ett extra regnigt pass klockan nio på morgonen så beger vi oss till en av stans hamburgerkedjor. Där träffar vi en kille som vi kan kalla Niklas. Niklas jobbar på resturangen och är väl lite småfräsch, charmig om inte annat. Snart blir det en vana att gå dit efter att man slutat jobba, frukost helt enkelt. Han jobbade nästan varje morgon.Vi slutade på företaget, och Marie träffade Göran. Göran och Marie var tillsammans till och från i ett år ungefär. Jag och Göran kom aldrig riktigt överens, vi sågs väl när minst en av oss var lite grinig och det var iaf därför jag fick den bilden av honom.

Anyway, tror det började på Liseberg? Vi tre var där med Oskar, en vän till dom från jobbet. Han hade fått för sig att jag var jättetänd på honom, och hade bett Marie och Göran att alltid åka med honom tex, så att han skulle slippa åka med mig. Jag hade aldrig träffat killen innan.Tid gick, och Marie och Göran gjorde slut. Marie, Jag och en vän till oss åkte hem till en annan kompis till mig, Emil, för att förfesta. När vi är där kommer hans bror in, med en kompis som jag känner igen sjukt mycket. Tänker inte så mycket på det då, utan kopplar killen till en gammal kompis ex och tror helt enkelt att det är han. Vi drar därifrån ganska tidigt och dagen efter kommer jag på vem det var. Killen från resturangen, Niklas.

Jag snokar lite på Facebook och hittar honom, ser att namnet stämmer också, och skriver ett mail helt enkelt.

"Hej, var du hemma hos Emil igår? Kände igen dig iaf, sjukt mycket, och jag kan inte komma på varifrån? Hjälp mig? / Martina"

Nu gäller det att hänga med här!

Jag får inget svar, och släpper hela grejjen. Marie och Göran som fortfarande är vänner, pratar om grejjen då det visar sig att Niklas och Oskar (från Liseberg), är barndomsvänner. Marie berättar hela resturanghistorian.

Göran går vidare och snackar med både Oskar och Niklas om saken. Han går tillbaka till Marie och säger såhär;

"Martina måste ha kryddat som fan,
Niklas kommer inte ihåg henne,
och han brukar inte ignorera folk"


Marie skrattar och säger att hon var ju med när de träffats?

Lite tid går och det är stor konsert på en krog i Göteborg. Där ser jag Niklas, Göran, Oskar och alla deras bihang. Där är också Josefine, Emil's ex, som går omkring och håller Niklas i handen. Reagerar inte över det något speciellt.

Träffar Emil senare på kvällen och frågar om Niklas och Josefine är tillsammans, Emil vet ingenting om det där och vi släpper det båda två. Trodde jag.

Senare får jag höra att;

 - Jag är skittänd på Niklas
 - Att jag säger att jag har strulat med Niklas (NY!)
 - Att jag spionerar på vad dom gör på krogen
 - Att jag kryddar och aldrig har träffat Niklas förr


och detta är säkert inte ens i närheten av allt.. Förlåt men jag förstår inte hur man orkar? Detta är vuxna män? Drygt 25? Hahah, och jag har inte pratat med en enda av dom på... länge! Jo jag träffade Göran och Oskar på Marie's student, men då tittade dom inte ens på mig liksom.. Haha, jag orkar inte, hur fan får man stopp på sånt här?

Jag menar, tänk om jag möter någon som jag gillar, och som typ gillar mig tillbaka, och det visar sig att han hänger med detta gänget? HAH, jag är ju körd?Nä fy fan, skitsnack som är helt och hållet obefogat kan dra åt helvete. Hur får jag stopp på detta? "Börja umgås med dom och bevisa motsatsen" hahah, mmmh, hurdå? Skulle ni umgås med någon som ni tror säger att hon strulat med en av er, som ni tror spionerar på er på krogen? och som hittar på att hon träffat er när ni inte kommer ihåg det?

Hahah, herregud..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback