Filmrecensioner!
Kom ju på att jag sett mycket ny film det senaste. Och nu kör vi en rewiew!

Film nummer 1
Sex and the City


Sjukt mysig film, helt klart värd att se, speciellt för SATC fans.. Helt underbar! Alla vanliga karaktärer är med, det är som ett extra långt avsnitt helt enkelt..Film nummer 2:
Penelope


Handlar om en tjej som fötts med en förbannelse. Hennes näsa är ett tryne. Och när hon hittar någon som älskar henne för den hon är så bryts förbannelsen. A, jo jag gillade den väl, men det var ingen sån "ååh vad jag älskar den här filmen".. Jag tog bort den direkt efter att jag sett den så det är ingen jag planerar att se igen. Men se den!Film nummer 3:
Spiderwick CroniclesHahah helt sinnessjuk film.. Den handlar om tre barn som flyttar in i en gammal kåk som tillhörde deras fasters far eller nåt sånt där. Arthur Spiderwick. Iaf så visar det sig att huset bevakas av små troll som är jävligt jobbiga.. ^^ Bits och har sig.. Och dom vill åt boken som Arthur Spiderwick skrivit om deras värld, alla deras hemligheter, för att ge till någon jätte.

iaf, stenskön film, jag är iof lite av en fantasy och barnfilms nörd, så visst, detta kanske är bara jag och min hjärna som flippar.. Men iaf, se den, framför allt, kolla grafiken.. <3
Film nummer 4:
The Bucket ListDenna handlar om två gubbar som möts på ett sjukhus. Den ena, Morgan Freeman är fattig arbetare med massa barn och familj, medans den andre, Jack Nickolson (stavning?) har miljoner av miljoner men ingen familj. Båda har bara några månader kvar, och är sjuka i cancer. Sjukt mysig film, ganska rolig dessutom.. Helt klart en film man ska se!

Det kommer mera nån annan dag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback