Haha, jag är för ren..
Någon som märkt att jag har ett sår på lillfingret? Jag har förgäves letat efter en bild där det syns men nu är det så att jag lyckats undvika det.. även om jag har med det i baktankarna att jag har sett en bild och reagerat över att de synts..


IAF. Ni som känner mig har sett det.. Jag hade även ett likadant på långfingret som jag måste ha haft i tre år eller något . Jag har iaf varit hos massvis med läkare genom åren, ingen av dem har kunnat berätta för mig vad det är. Jag har fått pencillin, antibiotika och massa annat, för att försöka ta reda på om det är en infektion eller något.


Idag var jag på Hudspec. på mölndals sjukhus. Vet ni vad läkaren säger?


"Nemen kolla du har ett skrubbsår! Tvättar du händerna mycket? Du vet att vatten är din fiende, speciellt med så känslig hud som du har, varje gång du tvättar händerna gör du det där värre. Tvättar du händerna mycket?""eeehhhh......."


Skrubbsår. HAHA, skrubb-sår . Aja, jag ska tydligen sluta tvätta händerna, och sen ska det tydligen försvinna. Helskumt.


Vi gick förövrigt igenom mig från topp till tå, nacke, hårbotten, hals, rygg, bröst, mage, lår, knän , vader, fötter. Överallt kollade vi, och ...tamtamtadaaaam!


Det är inte psoriasis! Alé alé!


Ett problem mindre? Nej, för om det inte är psoriasis, vafan är de då? Same old shit...


Tydligen.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback