Helgen
Jaa gud, jag blev hur sjuk som helst efter min nattpromenad i fredags. Så i lördags låg jag i min säng tills min bror kom hem med ett helt gäng av kompisar. Alla 91or, alla fotbollstöntar, alla killar. Efter matchen gick jag ner och var lite social, sålde en flaska smirnoff till brossan och lite sånt.

Innan dom skulle gå försökte dom få med mig hem till Engwall men jag bangade. Då kom Nic med en sån där jävla sverigepenna ni vet? Sån krita, blå och gul som gör krigsmålningslinjer i ansiktet? Har inga bilder men det slutade med massa sånna linjer i hela ansiktet och ett gul-blått hak-kors på ryggen. Kul liksom. Så jag hoppade in i duschen istället, tog sminkborttagning för att bli av med rasistmärket och sen gick jag och la mig. Kollade på Sex and the City filmen men halva hade inget ljud, TACK typ.. Fan,,

Brorsan kom hem vid två och gick och lade sig ganska snabbt, jag kollade på Spiderwick och sen sov jag också.

Och igår? Slappade hela dagen, kollade lite inredning med morsan, sen åkte jag och jobbade. Går skit på jobbet, fan försäljning på telefon är inget för mig!

Hittade ett skumt jobb igår föressten, telefonvärdinna.. Hahah, det stod inga detaljer om jobbet, men jag loooooovar att det är typ telefonsexgrej ni vet? Fyfan.. Hmm, satsar på mitt Eniro jobb istället va?

Jobb ikväll också, sen ska jag däcka.. Imorgon får man ev besök! Shopping och Liseberg står på schemat. och jobb däremellan...

Mhm..

Bilder saknas i detta inlägg.. Jag har inga att visa.. Tråkigt

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback