Jävla Sverige.
Igår när vi satt på vagnen på väg hem så satt vi i mitten av vagnen. Framför oss satt två mörkhyade killar, och längst fram i vagnen var ett gäng killar. Det är dom som är morsans lilla pojkar i vanliga fall, de som är så jävla osäkra och behöver någon att hålla i handen egentligen. Rakade allihop, någon märkeskopia på kallingarna som syntes mer än byxorna i princip, och tshirt.

Jag skulle väl aldrig kunnat tro...

De börjar gapa, "Alla hatar blattar i Göteborg". Och sen händer det som inte händer, idiotjäveln tar tag i en Carlsbergs glasflaska och kastar den mot killen som sitter framför oss. Tur nog så missade han, men han hade ju fler flaskor. Han kastade en till. Kras. Båda slog i trappan och krossades.

Plötsligt förstår jag BlondinBella. Okej att han inte siktade på oss, men vi hade lika gärna kunnat bli träffade. Och den känslan , att se någon som går så långt med sina fördommar att han seriöst och allvarligt försöker skada någon, Två gånger. Asså jag förstår det inte. Jag förstår inte hur man kan gå så långt, att man går över gränsen till lagbrott. Har man ingen spärr? Okej att dom druckit, men det är fortfarande inte okej.

Nä fy fan, jävligt läskigt var det..

Sen drog vi hem till Sofie och sov till halv tre idag. Jag maskade som fan och sen kollade vi på lite film och sen var det dags att ta en promenad till jobbet. Fy fan vad man kände sig äcklig då haha,.. Gårdagens smink, kläderna man sovit i, vidrig andedräkt, luktade helt säkert alkohol och håret stod åt alla håll... Haha..

 (klicka om ni nu vill se hur illa det var ställt)

Nu har jag iaf ätit, kommit hem, nollat på jobbet och tänkte dö i min säng nu. Lugnt eller?

Viva Espana btw. Wei. För jag bryr mig så mycket ! Haha..

Kommentarer
Postat av: Sun

Nää, du var rätt söt på jobbet ändå! :) Haha! Själv sitter jag här nu och ingen DU som sitter bredvid. Vann veckotävlingen iaf, så lite glad ee jag:) Kram!

2008-06-30 @ 18:02:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback