Kan ju aldrig tacka nej till en utmaning.
Kan dock inte påstå att detta var en utmaning direkt, tog inte ens två sekunder att bestämma svaren på ju!

1. Vad gjorde jag för tio år sedan?
Vad var jag då? 9 år? Hhmm.. Då hade jag fullt upp med att slå min bror som vid det laget måste ha varit fyra, mina föräldrar hade precis skiljt sig, jag bodde i en underbar loftsäng och lekte med Barbie.

2. Vilka fem saker finns på att göra listan idag?
Packa ner alla tallrikar, få ut alla lådor och se vad som finns kvar, laga mat (spagetti och bacon) , lägga ner brevet till HSB från mamma i väskan och gå och lägga mig i tid (om det någonsin har hänt förut)...

3. Godis jag gillar?
Choklad har jag typ tröttnat på, hur det nu går till. Sitter och äter M&m's Choco iof för tillfället ( Tack Marie som kom och lämnade dom).. Annars då? Inget med salt eller pulver på, smittar av sig på allt annat i godispåsen och så kan man slänga hela skiten sen.. Ferrari, nappar, lysmelk... Och ÄGG! Dom är så jävla goda..

4. Vad skulle jag göra om jag blev miljdär?
Köpa ett hus i Thailand, köpa min efterlängtade soffa, spara en del om jag nu vet hur man gör det, och sen hade jag lagt en enorm beställning på Forever21.. Haha..

5. Städer/orter jag bott i?
Göteborg, Härryda, inkl Frölunda, Billdal, Skintebo, Landvetter, Verktumsgatan, Furuslätten, Sösbacken, Nyhagen, Klyfteråsen, Bredängen, och Blåklockevägen. Yeah!

Regler: Svara på frågorna om dig själv. i slutet av inlägget ger du vidare den till 5 andra bloggare och sedan skriver du hos deras bloggar att de har en utmaning att hämta

Jag kan ju säga såhär;

Anna , du har inget val
Emilia, inte du heller
Tobbe du borde göra det ändå
Julia, vad säger du? Up for a challenge?
och Lynn, du har verkligen inget val. Annars kastar jag ägg på ditt fönster, varje dag i ett år.

Kommentarer
Postat av: julia

klart jag är med!! men springer just nu runt i huset och försöker packa det sista, åker på semester med familjen ikväll och ska nu fara på match. vet överhuvudtaget inte ens hur jag har tid att sitta vid datorn. Men jag är med när jag kommer hem, det vill säga om sisådär en-till två veckor.. Allt är bara bra, länge sedan vi hördes! Och förlåt för att du fått vänt med designen, men jag hör av mig när jag kommer hem! kramkram! hatvå underbara veckor mendans jag är borta ;) puss!

2008-07-01 @ 16:33:01
URL: http://juliaburstedt.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback