Malmö!
Usch vad tidigt jag var uppe igår.. Vi åkte hemifrån klockan sju, stendöda, både jag och Marie somnade i bilen. Tur att man hade kudden med sig! Haha..

Landade i Malmö klockan tio exakt och begav oss iväg. Marie skulle ut till Bjärred och jag skulle träffa Emilia. Vi skulle tagit bussen ifrån konserthuset, men vi kom så jävla vilse att vi gick ruuuunt heeeela malmö typ.. haha.. Det slutade med att vi frågade en jävligt konstig gubbe om hjälp, och han följde oss hela vägen till konserthuset...

Där kom Millan och hämtade mig och sen gick vi och shoppade lite.. Det blev två klänningar! Weii! Jag som inte skulle shoppa alls.. men men..

Sen satte vi oss på McDonalds tills det kom in fyra grabbar i 12 årsåldern med en ballong, ni vet en sån lång rosa som man kan göra ballongdjur av? På den hade dom trätt en kondom som den mest störda av killarna doppade i sin glass och sen sög av..

Helt sjukt, han typ slog på folk med den också.. Tillslut tröttnade vi, tog tag i ballongen och smällde den i två delar. Då blev han sur och vi gick.

Efter det gick vi till Jensens, klassiker och favorit och käkade mat från klockan halv två, till halv fyra typ.. Helt sjukt vad mätta vi blev!

Och så tittade vi i lite fler affärer innan jag mötte Marie igen och vi åkte hem. Var hemma vid åtta igen, och då kom folk hem till Marie för inflyttningsfest. Vi välte totalt 6 glas med vin hahaha.. Tillslut blev jag tröttare, och tröttare, och sen kom vissa personer och ville käfta med mig och då gav jag upp. Planerna var att jag skulle sovit hos Marie men jag pallade inte med vissa människor så jag drog. Tog bussen 4.05 från heden och träffade Lucas och Anton på bussen. Jävligt trevligt. Stuuuuuupade i säng ett dygn efter att jag gått upp och somnade direkt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback