Måndag i ett blåsigt Göteborg
Segade som fan imorse, hann en dundersnabb dusch och sen slängde jag mig på bussen. Mötte lillebror på Berzeligatan och vi gick in på Siba och snokade lite. Sen till "DinSko" och där insåg vi att vi ville till Backaplan.

Åkte dit, tog en vända inne på Skopunkten, sen gick vi vidare till Hollywoods outlet som ligger där. Sprang förbi Gina Tricot också, bytte min klänning som jag köpte i Malmö till en storlek mindre.. Emilia du vet vilken jag snackar om, den blåa?

Visar bilder för er andra sen :)

Sen kom morsan och det slutade med ett par DC skor till lillebror som fyllde år i lördags. Efter det drog vi med morsan och Olle till Jensens och pressade i oss massa mat.

Sjukt mätt landar jag i min säng efter att fått skjuts hem.. Puh.. Snackade med Katarina ang min lägenhet idag också och målaren hade varit och hämtat nycklarna till lägenheten idag, så nu börjas det!

Jag är fortfarande inne på att göra något speciellt med mina luckor, men jag litar på Anders, mitt one and only bollplank, att hjälpa mig lite.. ;)  Lillebror är hemma, ska locka honom med att kolla film på min dator så jag kan fortsätta med min luck-design. Hmmm...


<3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback