Midsommar hos Adam
Det började med att jag mötte Michelle och Anders vid Landevi, fotbollsplanen... Dom var ute och åkte longboard, men Anders hade ramlat och skadat sig rätt regält. Stackarn. Han hade slagit upp hela knät, ganska djupt, och händerna var inte heller hela. Det räckte inte med smärta för kvällen utan de bestämde sig även för att tatuera honom, på foten.

Adam är en stjärna med pennan och målade ett A på foten på honom. Men de hade ingen tatueringspenna, altså en sån som sticker 20 00000 ggr i sekunden. Nej dom hade ;

Nål
Bläck
Tändare


Anders hade seriösa smärtor kan jag berätta för er, herregud stackars..Bossen tatuerar

Alla var engagerade, shit vilken smärta.. Det slutade inte med det heller, nej nej, sen skulle dom ge sig ut och spela golf! Och vem tror ni får en golfklubba i huvudet? Jävlar vad det såg ut att svida.. Ögonbrynet sprack och han hade ett avlångt märke över ögat.. Ramlade in i vardagsrummet med hjälp av Ellen, som förövrigt slog honom. Det lät som om Adam hade sagt åt alla att flytta sig, men Anders hade inte riktigt hängt med...

Han kom iaf in, satte sig på en pall men välte av den, vi trodde han var halvdöd typ.. Så vi kubbade och hämtade is och grejjer och lekte sjuksköterskor för tredje gången den kvällen. Tejpade såret i pannan, satte plåster över knäna, och stoppade blödningen på foten efter tatueringen.

Jävligt rolig kväll måste jag säga. Emil, Niklas, Billy och jag drog oss hemmåt vid tvåtiden och jag somnade till en film.

Kommentarer
Postat av: Nathalie

Gjorde ont i mig bara att titta på filmklippet :) Hoppas det läker bra nu hahaa..

2008-06-22 @ 00:09:59
URL: http://nolow.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback