Midsommar
Ja vad ska jag säga...? Vi började dagen med att maska, och nu har ingen av oss rört en fena förutom att leta midsommaröppna resturanger på Google. Ingen tur där heller. Jag ger upp snart.. Tar en ösregnspromenad ner och handlar, fyller kylskåpet till bredden och sen ligger jag i min ensamhet och kollar på film.

Fast jag har sett alla filmer jag vill se, har ni några tips på nån film till mig? Kanske söker lite jobb också, det brukar bli så när jag inte har något att göra. Funderar på att hyra ut lägenheten första månaden så jag hinner skaffa ett jobb innan jag flyttar in.. Känns som om jag kommer gå in i väggen annars.. Leva på 400 spänn mat för hela juli.. Weii Lycka till!

Får köpa enorma mängder pasta och bacon typ.. Fyfan vad jag kommer ha tröttnat på det sen.. Ja ja, jag överlever nog.. Ska iaf dela lägenheten, med antingen Loffie eller Helena.. Loffie verkar lite småförvirrad just nu så det kan nog bli så att det blir Helena och jag som delar från början.

Vill se hur den ser ut nu.. Åh, med mina tapeter och målat och golv och sånt.. mmhmm.. Sen ska jag tvinga min rumskompis till en fixar dag och måla luckor och sånt.. Vill göra något fräckt med luckorna i köket men jag vet inte vad. Funderade på att ha några skåp öppna, utan luckor... Med belysning i..? Sounds good?

magnolia
meadow

Bilderna är från New Kitchen

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback