Sjung om studentens lyckliga dar!
Jag försov mig tamefan på min egen student. Det är ett skämt, så jävla typsikt mig! haha, iaf, så tog jag mig till stan efter att lillebror fixat frukost. Så mötte jag Malin och Bea på vagnen och sen anslöt sig Milad, Jennifer, Josefine, Paulina och Maral, som förövrigt fyllde 18 på våran studentdag.


Så åkte vi till klippan och satte oss på bryggan där.. Sjukt mysigt, det var champange, jordgubbar, ballerina och cider som gällde, många tal och en del tårar. Maral stod för de flesta.. .Malin också iof.. Hmm..


Fick tex höra att jag har världens snyggaste ben, och att om någon vart ett hot i kampen om Chris mot Maral så var det jag.. Kändes bra! Sen tog vi oss iaf till skolan med pissepauser vid kontainrar och i buskar.


Inne i skolan var det käk, tal och foton. Och sen var det dags att springa ut.. Aldrig varit så jävla adrenalinhypad innan! Helt sjukt!

Chris! Bea! Malin! MARTINA! Jenna! Josefine! Hugo! MP3!


MP3 SHAAAL LA LA LA LA, MP3!!!

Sen hittade vi till skyltar och där var Marie, Guppy, Helena, Pappa, Mamma, Lillebror, Lillasyster, Lynn och hennes kompis, Fredrik, Tobbe, Petter, Fanny, sjukt mycket folk var det!

Bääästa skylten dessutom hahahahaha, usch, ska visa någon dag.


Sen var det upp på flaken som gällde, party party som fan. Badade i poseidon, Jenna trampade sönder sin fot på en flaska, men faaaan vad det var roligt.
Stannade på Linnéplatsen, heeelt pisseblöta. Morsan, Helena, Jesper och pernilla hämtade mig och så åkte vi via Hovåsboden, köpte 10 baguetter och åkte till pappa. Det blev mottagning, massa fina saker, mycket pengar på IKEA framför allt, skitbra, jag är fett nöjd.


Måste officiellt tacka Fredrik också, för att han alltid lyckas komma med det lilla extra ^^ .. Nä men tack, du vet hur chockad jag blev..


När mottagningen var över så drog jag, Guppy, Fredrik och Marie hem till Marie och chillade.. Blev en mysig kväll, jag var så jävla trött så det var skönt att bara ta det lugnt..


Somnade som en sten sen!


Måste tacka Jenna, Josse, Malin, Bea, för att ni gjort de här åren så jävla speciella.. Ni betyder allt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback