Yesterday, outgång!


Igår blev det;
Sjal - Mammas
Linne - Gina tricot
Kjol - Zara
Pumps - Dinsko

Jeansjackan är Sofies!

(klicka på Lollo för att förstora henne lite..)

Vet inte riktigt varifrån hennes klänning kom.. Men iaf;

Vi drog hem till Sofie och förfestade lite och fixade oss, sen tog vi vagnen till Valand. Hoppade in snabbt på BLVD, deras bartömning.. Haha, och det var verkligen bara inriktat på själva baren. Alla hängde runt den. Så vi kolla första våningen först, sprang på Jens och Ranjan, och sen gick vi in och kollade där. 60 pers runt den baren.

Vi fortsatte uppåt, och vid andra baren var det 60 pers också. Och de resterande människorna var väl överst ... och några var vid pokerbordet såklart.. Var annars?

Iaf så vände vi i dörren typ, vi gick iväg till Parkan istället. Där mötte vi Sofie och Kristoffer i kön och gick in. Kryllade av heliumballonger på hela Park Lane, nattstad hade födelsedagskalas, 5 år blev dom.. Grattis grattis. Gratis popcorn var det också, som fastnade i både skor, klackar, kläder och golv.. Ganska äckligt.

Det blev lite rökpauser (nej jag röker inte, jag stod och frös och försökte värma mig med min sjal), och det var väl inget 100%igt drag.. Tyvärr. Vid kvällens slut insåg vi att det var en tråkig kväll. Minsann.

Iaf, under en av våra rökpauser kom det fram en kille till oss och frågade om vi hade sett David? David var hans kompis som han hade tappat bort. Killen var ful, vi dissade honom rätt hårt. Han tyckte det var jättekul, det gjorde inte vi. Iskalla var vi, sa ungefär stick och brinn.

Samtidigt såg jag en kille jag snackat en del med på msn, som också hette David, jag planerade inte att gå fram och hälsa, tror inte han hade kännt igen mig ändå. Killen tar upp telefonen och David (msn-david) svarar.

David ser bra ut. Riktigt bra ut. Tro faaaan att vi blev trevliga plötsligt. Hahah, sjukt.. Jag och David ska slåss någon dag, bakom Park Lane. Vi har startat FightClubGöttenburg.

Anyway, vi gick in igen och under nästa rökpaus mötte vi Jacob och hans kompis. Det började regna och vi gick in igen. Sen bestämde vi oss för att dra, vi sprang till en vagn ner till Brunnsparken, in på McDonalds, fick en jääääääääääääävla massa dippsåser och pommes. Sen satte vi oss på vagnen hem. Där hände massa saker men detta inlägget är redan tillräckligt långt så jag tar det i ett nytt istället.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback