Dagens Blogg Industri (Hysteri?)
Vi har våra "toppbloggare", dom tjänar en jävla massa pengar på att egentligen inte göra mer än att berätta om sina liv. Och det är fine by me, men vissa gör mig så fruktansvärt förvånad.. Jag tänker inte ta vilka jag uppskattar och vilka jag inte gillar nu, dom kommer här:

Hanna:
Hanna är störd i huvudet och det är därför jag älskar henne. Sjukaste humorn, inlägg som man verkligen är intresserad av att läsa, ett liv som är smått kaotiskt, men hon skriver liksom med innehåll! Hon skriver mer och på ett helt annat sätt än kommande skribenter. Gillar det, hon sticker ut, är inte som andra.. Som på bilderna från bloggminglet som man inte kunnat missa, där alla är små, taniga, blonda, putande ljusrosa läppar och en flörtig blick, så kommer hanna och är mörk, uppseendeväckande, annorlunda och framför allt grymt vacker. Hon kör mörka läppar medans alla andra pressa ljusrosa. Ah, jag känner bara ; Hejja Hanna!
Hanna hittar du här!

Kenza:
Jag har inte direkt grävt mig ner i Kenza träsket ännu.. Det jag läst av henne har väl varierat, då jag är en sån periodare. Men jag har aldrig läst något som Kenza skrivit som inte tilltalar mig. Hon är mogen, verkar trevlig och framför allt extremt vacker. Jag tror jag smyger mig in till henne mest för att se om hon lagt upp några nya bilder från olika jobb, då foto alltid intresserat mig.. Men jag gillar Kenza, I do.
Kenza hittar du här!

Tobias:
Jag diggar Tobbe, jag vet inte riktigt varför.. Skönt med en kille som lyckas komma så långt in i denna tjejdominerade värld.. Plus att han verkar riktigt skön.. Vet inte riktigt om det jag läst i bloggen stämmer in på bloggadressen, men jag har väl pratat lite med honom på msn, och där är han som jag trodde han skulle vara. Han känns mer personlig än de andra.. Kenza känns inte riktigt riktig och Hanna är inte av denna värld.. och blondinbella ska vi inte snacka om ännu.. Dessutom har jag en svaaaaaaaaaag svag känsla av att jag lyckats få honom att läsa min.. Vilket är förvånande iof, då han lär ha 100000000 stycken att välja på. Men iaf, IF you do Tobbs, så thank you :) Förövrigt så är det Tobias jag läser mest av..Förutom mig själv ^^ ahahaha...
Tobias hittar du här!

Isabella:
Ja altså. Fine, ni måste ha läst mitt aggroinlägg om kommentarerna mot henne. Om att hon är tjock och ful. Och sånt blir jag ju så jävla förbannad på. Men det finns andra saker jag blir förbannad på. Tex folk som verkligen inte har något intressant alls i sin blogg, där allt handlar om hur bra man själv är och hur stort intresset runt "mig" är för tillfället. Det som gör mig ännu mer förbannad är att folk fortsätter läsa. Att dom uppmuntrar till idiotin. Visst, jag kan sitta och läsa ibland, men jag inser varje gång varför jag inte följer den. Den ger mig ingenting. Så det jag undrar är; Hur kan någon som egentligen inte skriver om annat än sin egen framgång, ha så många läsare?

Se detta som svartsjuka om ni vill, jag hade inte haft något emot att vara sveriges mest läst blogg, men jag hade inte velat ha den titeln om jag inte förtjänat det. Jag har inte läst det själv men hörde att hon snackar om botox och liknande? Sånt där gillar jag inte heller, hon snackar ju ärligt talat om att skaffa sånt vid sin ålder, vår ålder, och alla de småtjejer som läser hennes blogg som har problem med ideal och shit innan, vafan ska dom tänka?
Har man så pass stor makt så får man vara försiktig med vad man gör med den. 
Isabella hittar du här!

Kommentarer
Postat av: Tobias

Sött hörru :D

2008-03-22 @ 16:28:28
URL: http://grymtroligperson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback