DEEP; 26/3 2008
Yes, igår var vi på de igen då.. Tog mig in till stan och mötte Victoria, Carro och Jeanette. Sen gick vi till Victoria, och satte oss där. Drack lite, snackade massa, åt en jävla massa chips, och sen rullade vi oss ut . Vi kom på att klockan var rätt mycket och satsade hårt mot dörrarna.

Utanför var de dock en del folk, och ingen hade en aning om något.. Iaf så fick vi tag i listan och drog förbi de flesta.. Trevligt! Gick in, kollade läget lite, drack en cider till, dansade lite, a, ne de va väl ingen direkt höjdare..

Vid halv ett försvann Victoria eftersom hon fick skjuts hem och det blev lite bråttom där, och jag och Jeanette gick till Tintin. Baguetterna där är sjukt goda, synd att dom inte grillar osten i mackan utan lägger i den efter bara..

Så satt vi där och sen möter vi Carro utanför Deep klockan halv två, och får skjuts ut till kullavik av hennes farsa. Vi däckar rätt snabbt jag och Jeanette och går upp idag klockan åtta. Jeanette skulle på jobbintervjuv! Skoooj! hahah..

Så åker vi till stan, och jag åker hem. Somnar och sover väl två timmar och sen har jag satt mig här..

hahha, jag har lite före och efter bilder.. Lite småkul...

Innan:
image156image157

Syns inte så bra men det slutade med att det blev paljettlinnet... Och mina lindexjeans.. Bamboo som inte heller syns.. Och nåt silverhalsband från Ur&Penn i Malmöööuuueee! Och sidenjackan :)

Såhär såg jag ut typ ett halvt dygn senare;


Kommentarer
Postat av: A

Kul att du är go dagen efter me.. ;)

2008-03-27 @ 17:04:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback