Inlägg tillägnat: Anna & Emilia
Vi börjar med Anna. Anna är en trevlig prick. Jag har inte träffat henne ännu men det känns som om jag känner  henne. Hon har iaf opererat sitt knä, och sen skickar hon denna bild:

image136
Observera fötterna. Jag trodde ju direkt att detta hade något med knäoperationen att göra. Men icke. Deet var någon som snott hennes andra sko. Gympadojjan altså!!! Hahaha, nej förlåt anna, klart att det var kedsen som var stulna. Du är iaf en underbart go tjej och jag hoppas med alla tummar jag har att vi ses i sommar!!


Till Emilia. Emilia är mitt ex; ex. Hon är en av de GOASTE tjejer jag träffat, jävla skåningar men iaf.. Vi började prata då mitt ex fyllde år, och jag behövde ha någon som introducerade lite längre byxor i hans garderob. Och idag ser jag Millan som en av mina bästa vänner.

OCH; Idag vann hon och hennes lag DM i innebandy, fråga mig inte om detaljer för det vet jag inget om.. Men jag tror dom var helt obesegrade med 25 mål och 0 insläppta. Inte de minsta sportintresserad men jag är stolt gumman!

image137


Kommentarer
Postat av: Tobias

svar: myspys, körkort för mig med snart :D

2008-03-16 @ 23:23:12
URL: http://grymtroligperson.blogg.se
Postat av: Emilia

haha älskling, tack för att du uppmärksammar det, med tanke på hur sportintresserad du själv är..!
// din jävla skååning :D

2008-03-17 @ 16:12:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback