Mitt senaste inlägg: 04.51
jag tar tillbaka det där om att jag sover för mycket.. Suck, jag sover ju inte alls. Idag stannade jag iof uppe för att det var så fruktansvärt irriterande att inte kunna göra som man vill med bloggen.

Vid fyra fem tiden gick det igång igen, och fine; ni har problem, lös dom. Det står varje jävla kväll att det är "DRIFTSTOPP" men förfan , lägg ner skiten under en dag och LÖS det då ..

Har precis läst runt lite på de olika bloggarna och såg en stor bild av chokladglass. Vem som hade den kan ni ju räkna ut själva.. Och då blev jag plötsligt VÄLDIGT sugen på Carté Dor Straciatella... Blir nog en promenad ner mot affären.

hade marie varit hemma så hade jag tagit henne med mig, men det verkar som om hon blir fast i stan... Sucks! Saknar min Marie..

Imorgon ska jag till skolan, JA jag ska till skolan, sluta mobba mig.. ^^ jag ska försöka.. hahah..

Ska vara där, då, och sen ska jag hem till Izabelle och lösa lite födelsedagsgrejjer. Berättar mera senare.. Typ efter onsdag.

Onsdag kommer bli rolig förövrigt. Marie fyller 18, och även om det är ett år för sent, så kommer de bli dunder!!

Verkar som om vi börjar hemma hos GG med mat och dryck och grejjer. Och sen utgång, utan mellanlandning :( , och tja.. Sen hem.. antar jag.

Marie ska ju sova i stan. Och då blir jag ensam om att ta mig ut hit..  Fy fan.. Har inte råd med taxi heller, och nattbussarna är ju inte direkt aktiva på onsdagar.. HM! Problem problem..

Jag har ju lite små motgångar nu då va.. Jag får inte dricka, inte ha sex, plus att jag har influensan antagligen och stooora klädproblem..

JAJA. Jag tar med mig min kära kamera ut! BRA IDÉ! Kanske filmkameran också? Hmmmm...

Underbart väder iaf, eller vad tycker ni?

image135

Lägger in samma bild som igår.. Bara för känslans skull.

Kommentarer
Postat av: Tobias

härlig bild :D

2008-03-16 @ 16:44:34
URL: http://grymtroligperson.blogg.se/
Postat av: Dennis

Ja, idag är det verkligen fantastiskt väder. :)

Ha en bra dag!

http://www.dennism.se

2008-03-16 @ 17:16:36
URL: http://www.dennism.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback