David Guetta @ ParkLane 080510
Jaa, igår var vi på Guetta då. Men vi börjar från början..

Vi var på kalas först, för mig och min syster, hos pappa. Fick lite bestick, formar, cash och presentkort på H&m! Tack! Besticken var asnice så morsan skulle köpa en omgång till så att jag har allt jag behöver.

Sen gick vi in till Ingela och jag fick körlektioner av henne, mycket trevligt, tack!

Så åkte vi hem och jag kastade ihop lite mat och saker och sen åkte jag till Malin. Där fixade vi i ordning oss och bytte kläder typ 10000 ggr. Så kom Fredrik och vi började förkröka på min Äppellikör, Sprite, Citronsaft och Is. Grymt goda drinkar!

Så chillade vi lite och sen kom Amanda! Sen tog vi en taxi till Park Lane, ställde oss i kön till listan. Den andra kön var drygt 200 meter lång? Iaf så kom vi in, utan problem. Skaffade oss ett bord vid halv tolvtiden och stannade där tills klockan blev ett ungefär, vilket var tiden då Guetta skulle börja spela.

När Guetta väl kom  ut, var klockan knappt 2. Då kommer en jävla fittservitör som precis pratat med en ganska ökänd kille och säger att bordet vi har (som förövrigt hade grym utsikt över Guetta) har blivit Reserverat. ÄRLIGT TALAT vem faaan låter sina gäster reservera ett bord när kvällen satt igång? Och det redan sitter folk vid bordet?! Åh så irriterande.

Jag försökte stanna kvar men de dryga idioterna som skulle ha bordet vägrade dela med sig.. Hoppas ni såg bra grabbar..!


Iaf, jag mådde piss hela kvällen, ont i huvudet, feber, lättretlig, ja ni vet hur jag blir när jag är sjuk.. Så när vi blev portade från bordet så såg man ju ingenting längre, Guetta körde ett 20 minuter långt likadant intro och Fredrik bestämde sig för att dra. Jag hängde med, mötte Emil i stan och vi hängde på Heden tills bådas bussar gick..

Sen var Lucas Anton och Patrik på bussen också så det var fullt liv som vanligt när dom är med!

Däckade som en gris i min säng! Mhm..

Helt sjukt vad man träffade folk ändå, ;

Stefan
Patrik
Marcus
Linus
Victor
Fredrik
GG
Marcus
Patrik
Lucas
Anton

osv osv osv! Kommer typ inte ens ihåg hälften haha.. Slappt.


Gårdagens outfit!Svart tubtop från Forever21
Beiga shorts från Spanien
Svarta pumps från Marie och Dinsko!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback