Inte helt 100..
Idag har jag inte mått bra. Fyfan. Jag drack nästan ingenting alls igår, jävligt långsamt dessutom.. Men imorse när jag vaknade hade jag ingen kraft alls. Tog timmar innan jag pallade gå upp..

Var jävligt hungrig så jag gick ner och gjorde lite mat.. Var helt gråtfärdig av ansträngning när jag kom ner, helt sjukt, dog på en stol medans pastan kokade och när jag pressat i mig hälften gick jag upp och la mig igen..

Mådde helt fruktansvärt illa, trodde jag skulle kräkas flera gånger om.. Drack massa vatten och svettades något enormt.. Sen kom mamma och ville att jag skulle städa inför visningen imorgon...

Helt sjukt så trött jag blev av att bara resa mig ur sängen och packa ner lite grejjer i väskan.. Fick stanna och andas djupt typ massa gånger.. Sen kastade jag mig på sängen, helt utmattad och fick slappna av igen.. Vidrigt!

Sen kom morsan med en Ipren och illmånendet la sig ett tag.. Men fyfan vad jobbigt..  Jag är inte hundra nu heller men jag måste ju upp imorgon.. Skola, nytt jobb, osv osv osv..

Wish me luck?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback