Kontrakt
Min morsa håller på en del med medium, spåkärringar och sånt.. Och det är helt skrämmade hur mycket som visat sig stämma av de dom sagt genom åren.. Iaf, en av dessa som träffat mamma innan gör en liknande sak på telefon.. Mest för vägledning och så..

Mamma är mitt uppe i jobbsökande och sånt nu och hon kände att hon behövde lite uppredning i tankarna och så.. Så hon ringde den här tjejen. Hon frågade dessutom om mig. Detta var vad hon sa;

"Jag ser två kontrakt" - Detta funderade jag ju på en del. Kontrakt.. Lägenheten tar mycket av tankarna nu, och det gör även jobbet. Jobbkontraktet skrevs på i tisdags, men lägenheten ska vi kolla på på måndag?

"Hon kommer inte flytta med er" - Detta betyder ju att jag löser boendet på något sätt?

"Hon har mått riktigt dåligt det senaste, deprimeradmen det kommer bli bättre nu, mycket bättre" - Tack gode gud.. Ni som känner mig vet att de senaste 1,5 åren har varit jävligt jobbiga.. Mycket som hänt osv.. Ljuset i tunneln är på väg nu...

"Hon är mycket vacker" - Tack?

"Hon behöver sin mamma mer än vad hon själv vill inse, och du (mamma då) tror att hon är stor nog att klara sig själv, men hon behöver dig mer än du tror. "- Och det är väl på ett sätt sant, jag får ju klara mig själv, eller, jag klarar mig själv, nästan ingen kontakt med min familj... Vilket kan vara synd, men det känns som om det är försent att skapa något som inte existerar idag..

Jag tror på sånt här, men jag har bakgrund nog att tro på det också.. Vad säger du? Tror du på sånt här?

OBSERVERA Tjejen visste ingenting om mig sen innan. Absolut ingenting alls.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback