Lördagskväll i Narnia
Lördagen.. Herregud, vad ska jag säga..

Vi börjar från början helt enkelt..

Danmark var nice, varmt och skönt och god mat och shopping. Brossan är inte min bror längre utan endast pojkvän. Sjukt tråkigt.. Men men..

Sen kom vi hem, jag bytte kläder och sminkade mig och sen åkte vi till stan. Planerna var att hänga hos A och kolla Melodifestivalen men när jag snackade med honom så lät det inte alls som om han var på det utan han skulle vara ute och vara med sina kompisar. På A lät det inte som att han ville träffa mig när vi snackade.

Jag åkte till stan iaf, mötte Marie, Henk och Foffo. Sen gick vi till McDonalds där vi typ bad om ursäkt för vissa personers beteende.. tänker inte gå in på detaljer men är man typ 30 så borde man väl ändå kunna inse när det är nog?

Anyway, vi bestämde oss för att gå upp för Avenyn, mot O'learys men vi hittade inte dit, på nåt jävla vänster. Slutade med att vi tre, Marie, Henk och jag satte oss på Lilla London där en 40 årig alkis nämd Isabelle stötte som en griiiis på Henk. Skoj!

Henk ringde A gång på gång och försökte få dit honom och jag bad honom halvt att sluta. Iaf så skulle vi upp till A och hämta en jacka, vilket jag inte heller var så sugen på, hatar att vara ovälkommen och sen komma ändå liksom.. Men A verkade inte alls sån när vi kom upp och allt var frid och fröjd. Har förövrigt ett nytt namn, Lill - Smurfen.. KUL!

Sen gick Vin, Victor, Henk, A, Marie och nån mer, och jag då, till någon bil utan handbroms, och nu skulle vi tydligen på fest.

Fest blev det. Vi körde raaaakt upp i skogen, verkligen rakt ut åt helvete.. men ändå i stan liksom. Stannade vid ett par lägenhetshus och vi hörde massa musik. "Vart ska vi?" frågade jag och tittade mot husen, men A pekade rakt upp i skogen.. "In dit?" "Japp"..

Så vi börjar klättra. Klättra, ramla, snubbla, alla vingliga sätt vi kunde komma på. Upp för berget typ 400 meter?

Tänk er Narnia, när hon lilltjejen går igenom garderoben och delar på ett par jackor och är plötsligt i en ny värld? Så var det för oss, fast med buskar istället. Killarna delade på lite löv, och plötsligt var vi i en stor glänta med laser, ljus, dj-bås, bar allt! Hahah, och dessutom en stor svart kuk som var uppblåst..

Jag och Marie tittade på varandra och sa; "Det här händer inte?" Det var människor ööööverallt! Helt sjukt! Vi bara stod och stirrade, gick runt kollade folk.. A ändrade attityd typ varannan minut, ena sekunden kramig, andra iskall, han är konstig.

Iaf så bestämde vi oss för att gå upp på utsiktsplatsen. Svårt att hitta men tillslut kom vi dit. Hann i princip sätta oss ner innan A ville gå ner igen, och det gick på tre röda så var han borta.. Vi bah; jaha?

Så gick vi iaf hela vägen ner, ramlade och hade oss och sen promenerade vi ner för Avenyn.. Hängde hos A ett tag tills bussen gick, diskuterade Space Invaders och tågluffning, droger och ekonomi, och massa annat roligt..

När jag och Marie gick till bussen så var det ljust ute, sjuuukt skön kväll.. Helt ofattbart..

BILDER KOMMER IKVÄLL <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback