Mina shorts!


Ni vet att jag shoppade shorts på H&m? Hur goa som helst, nu har jag sovit i dom en natt, därför de är så skrynkliga haha.. Men fina va?


Btw, ser ni hur brun jag är på magen? HIh!

har vi något mer att berätta? Kan kanske visa vad jag hade på mig idag? Blev sistaminuten jeans, altså mina slitna Miss Sixty, och ett vitt linne från MQ..

Jaa just det, jag har inte berättat om jobbet?

Igår satte vi igång iaf, missade bussen såklart, jävligt dumt gjort... Men det var inte mitt fel, bussen körde typ tre minuter före.. Hann med nästa och hann i tid ändå..

Det var typ 20 pers som var där, hälften nya och hälften gamla på jobbet. Verkar bli ett jävligt gott gäng.. Snackade mest med Therese, Minna, Johanna och Stina. Vi har redan planerat en afterwork liksom hahaa. Askul, kan bli en riktigt härlig jobbomgång..

Tog bussen hem men åkte via Malin först för att hämta väskan..

Idag? Well, försov mig, såklart? Stack till skolan och fick nästan klart min musikvideo.. Imorgon ska jag fila lite extra på den och se till att få den helt klar.. Ih, känns skönt.. Jag har fet panik på det sista i skolan nu men det blir nog bra tillslut..( ? )

Andra saker som går bra också.. Hihi, dåligt med tid bara, annars kan de nog bli finfint.. <3 I sommar kanske..? Lite avstånd och saker som ska tas itu med, jao... Saknar iaf. Insett vad jag missat kanske?


<3 <3 <3 <3 <3

Kommentarer
Postat av: Anonym

Heta jeans på dig

2008-05-15 @ 17:09:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback