Usch vilka dagar..
Jo vi kollade ju på lägenheten.. Det är en ganska stor etta, stort kök och vardagsrum, litet badrum, hall och klädkammare.. Men det är ett förstakontrakt så jag klagar inte. Högt i tak var det också, helnöjd.. Vi får väl se, antar att jag får veta i slutet av veckan..

Nej vi behövde inte vänta så länge, dom framför tog den, crap också! Men vafan vi fortsätter leta va? ;) Kanske hinner skaffa mig ett jobb innan haha.. ^^

Annars då? Var och jobbade igår, fick fyra.. Vilket var lite trevligt.. Hade turen att få tag i Claes-Göran på slutet haha.. Ja, ni som var med förstår..

Tankat ner massa musik nu, min älskade musikblogg som alltid alltid levererar.. http://ilovemeor.blogg.se/ - Går aldrig fel, tanka tanka tanka...

Jag stör mig lite på att Forever med Chris Brown kom in på svensk radio så snabbt, nu är man ju inte först längre ! Hahah..


Vad händer mer? jag är SÄMST på att gå  upp på morgonen.. Orkade iof inte idag ändå, men jag har inte tid att försova mig när jag är motiverad.. Och det är det som är de sjuka, jag sover MINST 10 timmar per natt, det är fan inte normalt!

Idag ska jag laga mat.. Chansen att det blir grekiskt till tusen är ... eh.. STOR. Ska få med mig lillebror ner och handla sen.. Massa att plugga också.. Funderar på att skita i att rätta fanskapsuppsatsen och bara skicka in den. Det är media jag lämnar in den i , inte engelska.. Det är fan så jag ska göra. Jag säger att jag rättat den så familjen blir nöjd så skickar jag in skiten ikväll. MÅSTE BLI AV MED DEN.
Usch.

Skola.

Usch.

Studenten, usch, jag har inte tid.. Ta de nån annan gång..

Går nu. Love

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback