Godmorgon!
Jag har precis kommit hem. Började kvällen med en god middag på Jensens med Louise, sen åkte vi hit och jag duschade och sånt.. Fortsatte in till Coop för att hämta min klänning, men posten hade stängt, så jag fick be på mina baara knän om att jag skulle få hämta min klänning. Helt lycklig var jag när jag faktiskt fick min klänning. Den är kanonfin btw, älskar den!


Åkte hem till Emma, träffade en kanongo tjej som hette Hanna, vi bytte om och drog till Victoria efter många om och men. Där mötte vi upp Michelle och Alex och en massa andra människor. Tex Stefan-City-Leo-PUSS! a, skitsamma, men han jobbade där iaf. Trevligt!

Chillade, sjöng, hade askul, kanonmysig kväll verkligen. Men jag var jävligt trött så efter 4 korgar vitlöksbröd och en massa cider och goa drinkar drog vi oss bortåt mot avenyn. Jag bestämde mig för att dra hem och de andra drog sig mot Rockbaren vad jag hörde.

Idag säger vi då altså grattis till Michelle på 18års dagen, grattis grattis!


Yeah, nu ska jag sova. Marcus säger att han är på väg hit men jag tvekar på det. Han får väl väcka mig när han kommer i så fall. Köss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback