Herregud, det har gått 9 timmar..
sen jag bloggade sist. Känns som om det bara är två tre. Iaf så hade vi förfest och inflyttningsfest hos Emma och Michelle. Jens var där. Så klart. Kalas.

Hade en kanonkväll iaf, tills vi kom till trädgårn. Ni vet ju hur jag bestämt mig för att ta avstånd från honom och liksom bara vara vänner och allt de där? Jo men visst, han är ju rolig liksom. Tydligen tänker han undvika mig. Hans egna ord;"Jag tänker inte sluta undvika dig" Nä men fine. Jag och Amanda dansade runt en del, hängde massor med Adam, räddaren i nöden. Fick ett glas öl över mig från Robin? Vaafan va de om?

Äh kvällen gick åt helvete iaf, jag drog hem, tog en taxi, snackade med joakim och hamnade med en turkisk kopia av karlsson på taket som taxichufför. Han var ball!

Nu ligger jag här. Har blockat fanskapet på msn, tagit bort nummret från mobilen och ger själva fan i honom för tillfället. Bara så jävla trött på denna situationen, han är tamefan inte värd det, och om det nu handlar om att undivika så se till att GÖRA de då förihelvete. Han visste att jag skulle vara hos dom ikväll, han visste de, och ändå drar han dit. WHY!? Åh jag blir bara så jävla ledsen, besviken, och sur.. För jag var verkligen inte på något annat humör än "Nu tar vi tag i detta, chillar på de och festar gärnet. Precis så som vi dansat och festat förr!"

Icke. Jag är bara depp, sur, som sagt, besviken. Jag är hemma nu. Emma, Michelle, Amanda, Adam, Peter, ni är guld värda verkligen, så jävla underbara.Emma och Jag tidigare idag

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback