Idag är en ny dag!
Jag är pigg, glad, fräsch, härlig. Magontet är kvar dock men mindre än igår.

Igårkväll fick jag panik och tände typ 10000 ljus och ställde överallt i badrummet, sen drog jag en halv rosendoftande flaska schampoo i 40 gradigt vatten och sen gled jag ner med en underbar bok och håret i rosbalsam. Somnade nästan, så jävla nära verkligen, men det gör inget för man får sitta upprätt i mitt badkar ÄNDÅ! Ha!

Så , en timme varmt bad, ansiktsrengöring och uppfräschning, kände mig ganska go när jag gick och la mig. Idag vaknade jag ganska tidigt också, eller alldeles lagom, och under natten hade min telefon bytts till Glocalnet, vilket min mobil vägrade. Så jag fick minsann leta upp min gamla Nokia6060 och den fungerar lika bra som den alltid gjort.

Tassade iväg till jobbet i strålande solsken och satte mig på utbildning på faxen. Ikväll kommer Almara hem till mig med BORR ev, och lite andra roliga saker, nål och tråd och grejjer. Vi ska ha en liten fixardag!Imorgon är jag ledig, Louise kommer hem till mig och vi ska stääääda. Sen jobbar jag 10 - 18 på fredag och sen är de paaarty!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback