Ikea, Bauhaus och fattigdom.
Kom precis hem. Slängde mig på en buss när jag vaknade förut och åkte ut till mamma vid Bäckebol. Vi tog ett varv på Ikea och köpte ramar, glas i mängd och parti, nya skålar, hyllor, speglar (ÄNTLIGEN!) osv. Sen gick vi in på Bauhaus där jag slog till på färgen. Provmåla, vad är det? 6 liter färg i kulör 448 Vågen står här nu, roller och allt är med. Kalas. Kalas, jag är så jävla nervös hahaha.. Imorgon kommer Fredrik hit och målar med mig, imorgon kväll bör det vara färdigmålat. Gud så nervös jag är, det är helt sjukt mycket färg i färgen.

Men fritt vågat, hälften vunnet?Vi får väl se. Sen kommer familjen hit i veckan och borrar och sätter upp hyllor, lampor, speglar och allt annat som ska upp på väggarna. Ska bli sjukt nice!

Äntligen får man lite ordning här, livar upp stället lite. Jag sitter här och tittar på mina bruna väggar som imorgon kommer vara typ sjögräsgröna. NERVÖS!

Men yey vad kul det ska bli!


Kommentarer
Postat av: Stina

Hoppla, här hittar jag en blogg av dig om dig. Riktigt trevligt måste jag säga. Lycka till med renoveringsprojektet, hurtigt värre av dig och det gillar vi! Puss

2008-10-24 @ 20:10:03
URL: http://unmistakably.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback