Nu vet jag vad som händer.
Det varslas ju om uppsägning på jobbet numera. Jävla skit, jag orkar inte. Men iaf. Hittade ett mail från de jobbet jag skulle haft denna säsongen i thailand. Blir jag arbetslös i januari så hyr jag ut lägenheten i andra hand och drar.

"Vi hjälper till att ordna boende och visum.Boendet betalar ni själva och det kostar från 5000 bath per månad och uppåt. Vi betalar 1000 bath om dagen för flyers/Flygblad utdelning.

 Vi har afterbeach fester  torsdagar och måndagar. Ni säljer biljetter för 900 bath. För biljetten ingår;
 
ät hur mycket du vill BBQ Buffet.
Drick hur mycket du vill!! Öppen bar! detta är mellan 8-11.
Vi lottar även ut 2 fallskärms hopp från Flyadventure.

Bara så det ska bli lättare att sälja biljetterna. Biljetterna säljer ni för 900 bath. Ni tar 300 i deposition när ni säljer biljetten resten betalar kunden i dörren när dom kommer. Depositionen är vad ni tjänar per biljett.Alltså 300 bath!! Dom flesta säljer runt 30 biljetter per fest men vissa säljer bättre
."

Det med biljetterna tror jag inte ett skit på om jag ska vara ärlig, max 10 om dagen skulle jag tro. Men att tjäna 20 - 30 000 bath i månaden där nere är ju absolut inte fel. Visst , här hemma hade de inte varit några pengar alls, men som dom skriver så ligger boendet på 5000 bath i månaden, haha, en tusenlapp då med andra ord. Går ju att klara.

Ah, jag älskar ju thailand, blir de så så drar jag. Någon som vill hänga med?


Kommentarer
Postat av: julia

åh jag älskar thailand, ska dit nu över jul! Mendu vart skulle du ha jobbat och som vad? himla fränt!

2008-10-24 @ 20:44:42
URL: http://juliett.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback