Sunrise.
Titta så fint, tänkte jag säga men jag kan ju inte ladda upp bilder här. Crap. Har ju kameran i väskan här idag, inför sminkningen senare, och nu håller solen på att gå upp över hamnen här. Kanonfint! Hoppas den inte är helt uppe innan nio så jag hinner plåta något fint. Man kan väl hoppas. Ska ev ut och andas lite snart, bara de att de är så jääääävla kallt ute! Varför?! VAARFFÖÖÖR?


Fick tatta en annan bild. Sry!

Dåligt med kläder på idag också, dumt nog. Man tar ju liksom förgivet att man ska åka bil hela dagen om man går tio meter från porten och sen rakt in i en varm gosig taxi. Man kan ju önska iaf.. kalasfint är det här, jag är lite kär i soluppgångar.


Bilden är från Hållö någon sommar för ett par år sedan. Vi drog en nattlig vandring upp till fyren och gosade ner oss. Pernilla, Jag, Annika, Fredrik, Martin och Alex.


Förövrigt, de senaste veckorna har jag fått massa barndomsflashbacks. Som när mammas väska blev stulen ur bilen på dagis, sånna tankar får jag. Eller som de gula skålarna jag och min bror fick chips ur på lördagar. Eller Skruvar med gräslök smak typ, som vi hade när vi var små, finns dom fortfarande? Gud så gott det var..

Det där med tankar är intressant. Jag satt på bussen och såg en bankomat lite smått övergiven på backaplan. Mina tankar: varför finns det inga fristående bankomater? Och svarade på den frågan direkt, de måste ju stoppa in pengarna. Då tänkte jag istället på hur lätt de borde vara att råna en bakomat? Motorsåg, fyra snitt, lyft skiten rakt ut på en lastbil och hejdå! Detta gjorde att jag började tänka på stölder, och plötsligt var jag 6 år gammal igen och vi kom till Ica efter att hämtat mig på dagis. Det var då vi insåg att vi inte hade väskan kvar där den stod när hon gick in på dagis.

Sorry, nu försvann mina tankar här.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback